Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته فنی صدور مجوز‌های زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: نمایشگر‌های کنترل کیفیت سطح شهر میزان کیفیت هوا را نشان می‌دهندکه فقط نقش نمایشگر را دارند و برای سنجش کیفیت هوا نیست. بهزاد اشجعی، دبیر کمیته فنی صدور مجوز‌های زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با میزان در خصوص ایستگاه‌های کنترل کیفیت هوا، گفت: ۳۵ ایستگاه سنجش آلودگی هوا شامل ۲۱ ایستگاه توسط شهرداری تهران و ۱۴ ایستگاه توسط سازمان حفاظت محیط زیست نصب شده است که ۲۹ ایستگاه آن از جمله ۱۶ ایستگاه شهرداری تهران و ۱۳ ایستگاه سازمان حفاظت محیط زیست، مجهز به دستگاه اندازه‌گیری ذرات معلق کمتر از ۲ و نیم میکرون به عنوان آلاینده شاخص فصل زمستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در واقع تابلو‌هایی که میزان آلودگی هوا را نشان می‌دهند فقط شاخص کیفیت هوا را مشخص می‌کند و به توجه به مجموع شاخص‌های کلی نمایشگر‌ها سطح شهر که میزان کیفیت هوا را نشان می‌دهندکه فقط نقش نمایشگر را دارند و برای سنجش کیفیت هوا نیست.

اشجعی بیان کرد: شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

دبیر کمیته فنی صدور مجوز‌های زیست محیطی سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: برای پیدا کردن میزان آلودگی مناطق با توجه به ایستگاه‌های کنترل کیفیت هوا و سایت شرکت کنترل هوای تهران تعداد روز‌های سالم، متوسط، خطرناک و ناسالم هر منطقه بررسی و استخراج می‌شود. این ایستگاه‌ها داده‌هایی مانند تعداد روز‌های هر دسته و کل روز‌های کنترل شده را محاسبه می‌کنند. سپس برای مقاسیه مناطق با یکدیگر هر دسته ضریب به خصوصی گرفته و در نهایت با توجه به روز‌های بررسی شده امتیازی برای هر منطقه محاسبه می‌شود.

اشجعی توضیح داد: معمولا مناطق جنوب غربی تهران آلوده‌ترین و بیشترین آلودگی را دارد و در طول سال روز‌هایی که هوای تهران آلوده است منطقه جنوب غربی تهران بیشترین آلودگی هوا را دارند؛ و یا حتی زمانی که شاخص‌های نشان دهنده هوای تهران مطلوب باشد، باز هم کیفیت هوای منطقه جنوب غربی در حالت نامطلوب است.

بیشتر بخوانید:
مقام محیط زیست: کیفیت هوا تا تیرماه ۱۴۰۰ در شرایط خوب قرار دارد
انتهای پیام/ برچسب ها: محیط زیست کیفیت هوا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محیط زیست کیفیت هوا سازمان حفاظت محیط زیست کنترل کیفیت کیفیت هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۷۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال

به گزارش «تابناک»، مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی با تاکید بر اینکه اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت، توضیح داد: با احداث این آزادراه دسترسی شکارچیان به حیات وحش منطقه آسان شده و حتی شکارچی از داخل خودرو خود می‌تواند با دوربین شکار را بزند.

این مسئول تاکید کرد: برای جبران بخشی از خسارات وارده به محیط زیست منطقه پیشنهاداتی مطرح شده که امیدواریم از طریق مراجع ذیربط پیگیری و به نتیجه برسد.

مدیرکل محیط زیست البرز ابراز کرد: نصب دوربین‌های اپتیکی در مسیر این آزادراه برای رصد فعالیت شکارچیان احتمالی یکی از این پیشنهادات بوده که بنا شده در کمیته‌‎های فنی بررسی و به تصویب برسد.

درگی تاکید کرد: نصب این دوربین‌ها بیش از ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تامین آن در شرایط فعلی از عهده محیط زیست برنمی‌آید.

مدیر کل محیط زیست البرز با اشاره به دیگر پیشنهاد مطرح شده توضیح داد: با توجه به اینکه روزانه بیش از ۲۷ هزار تردد در این مسیر ثبت می‌شود، امیدواریم بخشی از عوارض این آزادراه به محیط زیست اختصاص یابد تا بتوانیم با هزینه کرد آن جان تازه‌ای به محیط زیست منطقه تزریق کنیم.

درگی خاطرنشان کرد: اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده و امیدواریم این اتفاق به زودی بیفتد.

دیگر خبرها

  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق